|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
Fastur
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 12:21 am |
|
Dołączył(a): So wrz 19, 2009 8:14 pm Posty: 251 Lokalizacja: gdzieś w Polsce
|
|
| Góra |
|
 |
|
Waffen3
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 12:23 am |
|
Dołączył(a): Śr sie 26, 2009 11:06 am Posty: 1572 Lokalizacja: Skierniewice
|
Fastur napisał(a): Czy zniknięcie linków-obrazków do odpowiedzi w wątku i innych to celowy zabieg, czy jakiś błąd? Mi się takowe nie wyświetlają, a jedynie napisy. U mnie jest to samo. 
_________________ Cyt.Waffen SS jak zwykle walczy do końca...(Monti)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lughard
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 11:56 am |
|
Dołączył(a): Cz mar 22, 2007 10:34 pm Posty: 561 Lokalizacja: Warszawa
|
Dzięki za informację. Właściwe organa zostały już powiadomione. Edit: Cóż, dziwna sprawa - nic jeszcze nie ruszaliśmy, a problem zniknął. Jakbyście zauważyli, że znowu ta usterka się pojawiła, meldujcie  .
_________________ Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fastur
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 6:45 pm |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lughard
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 7:40 pm |
|
|
|
A gdzie się tak dzieje? Ja sprawdzałem na przykładzie pojedynków pancernych i ostatnich zagadek KsU i wczytywały się bez problemu.
_________________ Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Waffen3
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 8:19 pm |
|
|
Fastur napisał(a): Czy zniknięcie linków-obrazków do odpowiedzi w wątku i innych to celowy zabieg, czy jakiś błąd? Mi się takowe nie wyświetlają, a jedynie napisy. Lughard napisał(a): A gdzie się tak dzieje? Ja sprawdzałem na przykładzie pojedynków pancernych i ostatnich zagadek KsU i wczytywały się bez problemu. Jest jak było - czyli inaczej - dot. tego o czym pisał Fastur. Wszystkie paski dot.postów typu -"Zgłoś ten post" - i dalej -dotyczy wszystkich opcji w poście jak i pod nim te zmieniły wygląd - tzn. są same ramki z opisem.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lughard
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 9:28 pm |
|
|
Ekhm... to źle Was zrozumiałem. Wydawało mi się, że chodzi o niewczytywanie się zdjęć wrzucanych z linka  . To u Was np. zamiast "przycisku" z wykrzyknikiem jest przycisk z napisem "zgłoś ten post"?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Waffen3
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 10:03 pm |
|
|
Lughard napisał(a): Ekhm... to źle Was zrozumiałem. Wydawało mi się, że chodzi o niewczytywanie się zdjęć wrzucanych z linka  . To u Was np. zamiast "przycisku" z wykrzyknikiem jest przycisk z napisem "zgłoś ten post"? Nie.Przyciski pozostały po starem tzn. są na swoich miejscach bardziej tu chodzi o stronę graficzną.Zresztą Fastur zaczął temat to może wytłumaczy to bardziej fachowo.Zostały ramki z opisami brak otoczki graficznej jaka dawniej była pod tymi lub na tych funkcjach.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Waffen3
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 10:04 pm |
|
|
O ooo - cud - wszystko wróciło jak było dawniej. 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fastur
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 10:43 pm |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lughard
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N cze 27, 2010 11:30 pm |
|
|
To nie cud. To nasz Piotrek wspaniały  .
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fastur
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: Wt cze 29, 2010 1:22 am |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lughard
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: Wt cze 29, 2010 7:10 am |
|
|
To celowy zabieg. Zresztą już tak wcześniej było, przed zaktualizowaniem wersji forum, i teraz do tego wróciliśmy. Odnośników do strony głównej forum i tak nie brakuje. Natomiast linków do serwisu nie było w ogóle. A tak na marginesie, to nie logo forum, tylko logo serwisu właśnie  .
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fastur
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: Wt cze 29, 2010 6:58 pm |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lukasz91
|
Tytuł: Re: Nowe forum - opinie, pomysły, raport błędów Napisane: N sie 15, 2010 5:51 pm |
|
Dołączył(a): N wrz 06, 2009 1:15 pm Posty: 551 Lokalizacja: Sierakowice
|
I znów tu cisza jak makiem zasiał 
_________________ Jedyną rzeczą jakiej powinniśmy się bać jest sam strach. — Franklin Delano Roosevelt
|
|
| Góra |
|
 |